Üzletszabályzat

 

Köszöntjük weboldalunkon!
 

A www.sponeta.hu weboldalon elérhető rendszerben történő böngészés, illetve a www.aktivsport.hu oldalra történő átirányításra (1151 Budapest, Székely Elek u. 13-15., működési engedély száma: 36/2007, kibocsátója: Budapest Főváros XIV.kerület Önkormányzata Képviselő-testületének Polgármesteri Hivatala) van lehetőség. A Sponeta.hu oldalon a termékek megtekintésére van lehetőség, a vásárlás az Aktivsport.hu webáruházban lehetséges. 

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

 

A szolgáltató neve: Drenco Kft. 
A szolgáltató székhelye (és egyben a panaszügyintézés helye): 1151 Budapest, Székely Elek u. 13-15.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info kukac drenco.hu
Cégjegyzékszáma: 01-09-679642
Adószáma: 12358173-2-42
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Telefonszáma: +36 1 273-0273, +36 20 338-3529
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-78128/2014.
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe:
3 Gteam Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely: 1085 Budapest, Horánszky u. 23. I/1.
E-mai: info kukac 3gteam.hu
Telefon: +36 70 276 2472 

 

A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetők meg, a www.aktivsport.hu oldalon. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

Az oldalon részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. Nem vállalunk felelősséget a webshopban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

Az oldalak tartalma szerzői jog védelme alatt áll. Az oldalon található képek és tartalom felhasználása a Drenco Kft. írásos engedélyével lehetséges. A weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül. 

 

A Sponeta.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.

A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre valamint az internetes reklámfelületeire.

Tilos a Sponeta.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel az Sponeta.hu weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető.

A Spoenta.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltatót kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 60.000 Ft, illetve szavanként bruttó 20.000 Ft. Felhasználó tudomásul veszi, hogy ezen kötbérkikötés nem túlzó, és ennek tudatában böngészi az oldalt. A szerzői jogi jogsértés esetén Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jogsértő felhasználóra hárítja.  

 

A Sponeta pingpongasztal gyártó kizárólagos magyarországi képviselete.