Sponeta pingpongasztal? Hogy miért ezt válaszd!

 

Büszkék vagyunk rá hogy jelenleg évente több mint 1 000 db Sponeta pingpongasztalt adunk el!

 

Minden asztalunk kék és zöld színben egyaránt, és vannak asztalok melyek szürke színben is megvásárolhatóak.

 

Kiváló Sponeta minőségű asztalaink TÜV minősítéssel is rendelkeznek.

 

A Sponeta folyamatosan telepítési videókat kínál minden asztalához, melyek alapján könnyedén összeszerelhetjük a vásárolt pingpongasztalt. Ezek a rövidfilmek megmutatják lépésről lépésre, hogyan kell megfelelően összeszerelni az asztalokat. Minden egyes asztalhoz tartozik videó. Ezek a praktikus videók, megtalálhatóak Youtube csatornánkon:  https://www.youtube.com/aktivsport_webaruhaz

 

A pingpongasztalokhoz folyamatos alkatrész utánpótlást biztosítunk. Az alkatrészeket beazonosíthatja oldalunkon, a szerviz menüpont alatt: http://sponeta.hu/szerviz, és utána megrendelheti munkatársunktól.

 

Az asztalok többsége azonnal készletről elérhető. melyet telephelyünkön rendelés után azonnal át is lehet venni, ingyenesen! Amennyiben nem tudja átvenni, futárszolgálattal 2-3 napon belül kiszállítjuk a kért címre. Érdemes olyan címet megadni, melyen egész nap tartózkodnak, át tudják venni az asztalt, és mivel a futárok egyedül dolgoznak, érdemes olyan személynek jelen lenni, aki segíteni tud a futárszolgálat munkatársának. 

 

Összefoglalva, ha egy magas minőségű, elismert márkát keres, akkor megtalálta!

 

Nézze meg kínálatunkat: www.sponeta.hu